Dé specialist in coronaschoonmaak
Mens & mileuvriendelijk
Snelle response tijd
Robbie
Robbie
2021-01-19
Mijn huis moest per direct worden gedesinfecteerd worden. s'Avonds gebeld en de volgende dag kwamen ze al langs. Professionele en snelle service!
Lees verder
Houssain Maada
Houssain Maada
2021-01-19
Huis helemaal gedesinfecteerd middels hun ULV verneveling techniek. Erg tevreden over de dienstverlening!
Lees verder
Annabelle van der Gevel
Annabelle van der Gevel
2021-01-19
Simon Amsterdam
Simon Amsterdam
2021-01-19
airbnb schoonmaak

Airbnb schoonmaak: essentieel voor een succesvolle Airbnb

Airbnb schoonmaak voor tijdelijk verhuur is een tijdrovende klus. En dan is het nog maar de vraag hoe schoon gasten de woning weer achterlaten! Het leed liever verzachten? Ozon Cleaning Services biedt uitkomst. Wanneer u uw eigen woning in onze hoofdstad verhuurt, is het een slimme zet om Ozon Cleaning Services als Airbnb schoonmaakservice Amsterdam in te schakelen. Zo verhuurt u zonder de onnodige stress uw woning als Airbnb en profiteert u zelf van de voordelen.
Overal in het land een specialist in de buurt voor airbnb schoonmaak
Veilige, effectieve en betrouwbare desinfectie
Bescherming tegen schimmels, bacteriën en virussen zoals corona
Geen werkachterstand: u kunt gelijk na de behandeling weer aan de slag.
Offerte aanvragen

De Ozon methode bij airbnb schoonmaak

Een virus kan wel tot 72 uur overleven op contactpunten. De beste manier om u en uw gasten tot 99,9% veiligheid te bieden, is door middel van onze effectieve desinfectiemethode. Dagelijks of periodiek, wij voorzien onze klanten van de meest efficiënte schoonmaakservice als schoonmaakbedrijf in Amsterdam.

Airbnb schoonmaakservice Amsterdam

Bent u op zoek naar een uitstekende Airbnb schoonmaakservice in Amsterdam? Wij zorgen dat u een brandschone woning verhuurt. Een goede Airbnb host in Amsterdam besteedt aandacht aan details. Een schoon ontvangst voor uw gasten waar geen vuiltje aan de lucht is. We weten het allemaal: een onaangename geur in een woning, stof en viezigheid maken dat u het liefst bij binnenkomst de Airbnb alweer verlaat! 

Zonde, want een fijn verblijf begint met een goede eerste indruk. Ozon Cleaning Services weet dat Airbnb schoonmaak niet alleen een schone Airbnb betekent, maar ook een lekker ruikende woning! Wij zorgen als Airbnb schoonmaakservice Amsterdam niet alleen voor schoon en fris beddengoed, maar een indrukwekkend totaalplaatje!

Over Ozon Cleaning Services en airbnb schoonmaak

Met jarenlange ervaring neemt Ozon Cleaning Service airbnb schoonmaak voor u uit handen. Zo zijn ruimtes in Amsterdam en landelijk weer brandschoon! Volgens de gestelde veiligheidseisen van het RIVM desinfecteren wij grondig en zorgen we ervoor dat uw omgeving coronavrij is. Onze enthousiaste en gecertificeerde schoonmaakspecialisten nemen met liefde het ontsmetten, reinigen en schoonmaken voor u uit handen. 

Bent u op zoek naar een airbnb schoonmaakservice Amsterdam voor enkele dagen in de week of heeft u een specifieke aanvraag? Wij helpen u graag. Airbnb schoonmaak en desinfecteren is een vak apart. Daarom hebben we er óns vak van gemaakt! Wanneer u een schoonmaakbedrijf in Amsterdam of landelijk zoekt, bent u bij Ozon Cleaning Services aan het juiste adres.

Airbnb schoonmaak met de Ozon methode

Airbnb schoonmaak doen wij aan de hand van de Ozon methode: verneveling op basis van waterstofperoxide. Deze methode doodt 99,9% van alle virussen, bacteriën en schimmels op een mens- en milieuvriendelijke wijze. Een garantie die geen enkele andere methode kan bieden. Tijdens de airbnb schoonmaak wordt een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur door middel van een sterke verneveling de ruimte in geblazen. Deze verneveling wordt krachtig door de ruimte geblazen zodat er zuurstofradicalen ontstaan, die een krachtigere werking hebben dan alcohol of bleekmiddel.

Ook aanraakpunten, zoals deurgrepen, (sport) dumbels, gymtoestellen, toiletten, tafels, stoelen en bestek etc. worden op deze manier behandeld. Kwetsbaar apparatuur, zoals computerschermen en toetsenborden, worden handmatig gereinigd. Onze medewerkers volgen zorgvuldig de veiligheidsmaatregelen voorgeschreven door het RIVM. Uw veiligheid en die van uw medewerkers en gasten zijn bij ons te allen tijde prioriteit bij airbnb schoonmaak.

Neem contact op met Ozon voor airbnb schoonmaak

Neem contact met ons op en bescherm uzelf en uw gasten. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen voor airbnb schoonmaak. 
Contact opnemen

Vriendelijk voor mens & milieu

Een duurzame manier van virus bestijding.

Veilig, legaal &
discreet

Zonder directe zichtbaarheid van onze diensten.

Snelle service & landelijke dekking

Altijd een specialist in de buurt.

Desinfectie

Wanneer u een airbnb heeft, voelt u zich waarschijnlijk verantwoordelijk voor het welzijn van uw gasten. Voorkom besmettingen van het coronavirus en laat uw airbnb desinfecteren op professionele wijze. Onze specialisten desinfecteren uw ruimte grondig en zorgen voor een coronavrije omgeving. 

Reinigen

Het is in deze tijd extra belangrijk om uw airbnb goed te laten reinigen. Ozon Cleaning zorgt ervoor dat uw huis of appartement brandschoon en coronaproof is.

Ontsmetten

De wereldwijde pandemie die is veroorzaakt door het coronavirus heeft gevolgen voor iedereen. Er gelden maatregelen om verspreiding van COVID-19 tot een minimum te beperken. Ook voor uw airbnb. Uw gasten moeten veilig verblijven in uw airbnb. Laat uw woning ontsmetten door de specialisten van Ozon Cleaning.
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram