Dé specialist in coronaschoonmaak
Mens & mileuvriendelijk
Snelle response tijd
Robbie
Robbie
2021-01-19
Mijn huis moest per direct worden gedesinfecteerd worden. s'Avonds gebeld en de volgende dag kwamen ze al langs. Professionele en snelle service!
Lees verder
Houssain Maada
Houssain Maada
2021-01-19
Huis helemaal gedesinfecteerd middels hun ULV verneveling techniek. Erg tevreden over de dienstverlening!
Lees verder
Annabelle van der Gevel
Annabelle van der Gevel
2021-01-19
Simon Amsterdam
Simon Amsterdam
2021-01-19
schoonmaak bedrijven

Schoonmaak bedrijven: essentieel bij bestrijding corona

Een professionele omgeving is een schone omgeving ten tijde van de huidige corona pandemie. Dit is waar schoonmaak voor bedrijven uitkomst biedt! Om de veiligheid van u en uw omgeving te waarborgen, is het een slimme keuze om uw bedrijfsruimte door specialisten te laten desinfecteren en te ontsmetten. Schoonmaakbedrijf Ozon Cleaning Services maakt gebruik van een unieke desinfectiemethode om uw bedrijfspand volledig virusvrij te houden. U kunt op ons aan wat betreft schoonmaak voor bedrijven.
Overal in het land een specialist in de buurt bij schoonmaak bedrijven
Veilige, effectieve en betrouwbare desinfectie
Bescherming tegen schimmels, bacteriën en virussen zoals corona
Geen werkachterstand: u kunt gelijk na de behandeling weer aan de slag.
Offerte aanvragen

Het coronavirus bestrijden door schoonmaak bedrijven

Een virus als het coronavirus is een virus dat niet alleen door mensen zelf wordt overgedragen. Deurklinken en andere contactpunten zoals liftknoppen zorgen voor een groot besmettingsgevaar. Onze specialisten kunnen de omgeving weer coronaproof maken door middel van schoonmaak voor bedrijven. Zo kan er in een veilige omgeving gewerkt worden!

Corona schoonmaak bedrijven

Al vele maanden kampt de hele wereld met het hardnekkige coronavirus. Het voorkomen van besmettingen is ook binnen bedrijven de hoogste prioriteit. Om dit te bewerkstelligen, is een corona schoonmaak voor bedrijven een effectieve maatregel. Hoe goed iedereen zich ook aan de 1,5 meter afstand houdt, een besmetting zit al gauw in een klein hoekje. Voorkomen is beter dan genezen! Met onze vakkundige desinfectie zorgt Ozon Cleaning Services ervoor dat uw bedrijfspand compleet coronavrij is. Bij ons bent u verzekerd van de onderstaande voordelen.

We komen op locatie om de desinfectie uit te voeren. Hiermee beschermt u uw medewerkers en klanten tegen bacteriële en virale infecties en biedt u een veilige en gezonde werkomgeving.

Over Ozon Cleaning

Met jarenlange ervaring neemt Ozon Cleaning Services de schoonmaakklus voor u uit handen. Zo zijn bedrijfsruimtes in Amsterdam en landelijk weer spic en span! Volgens de gestelde veiligheidseisen van het RIVM desinfecteren wij grondig en zorgen we ervoor dat uw omgeving coronavrij is. 

Onze enthousiaste en gecertificeerde schoonmaakspecialisten nemen met liefde het ontsmetten, reinigen en schoonmaken voor u uit handen. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam voor de schoonmaak van bedrijven of heeft u een specifieke aanvraag? Wij helpen u graag. Schoonmaken en desinfecteren is een vak apart. Daarom hebben wij er óns vak van gemaakt! Wanneer u een schoonmaakbedrijf in Amsterdam of landelijk zoekt, bent u bij Ozon Cleaning Services aan het juiste adres.

De Ozon methode bij schoonmaak bedrijven

Schoonmaken doen wij aan de hand van de Ozon methode: verneveling op basis van waterstofperoxide. Deze methode doodt 99,9% van alle virussen, bacteriën en schimmels op een mens- en milieuvriendelijke wijze. Een garantie die geen enkele andere methode kan bieden. Tijdens de schoonmaak bij bedrijven wordt een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur door middel van een sterke verneveling de ruimte in geblazen. 

Hierdoor ontstaan zuurstofradicalen die een krachtigere werking hebben dan alcohol of bleekmiddel. Ook aanraakpunten zoals deurgrepen, (sport) dumbells, gymtoestellen, toiletten, tafels, stoelen en bestek etc. worden op deze manier behandeld. Kwetsbaar apparatuur, zoals computerschermen en toetsenborden, worden handmatig gereinigd. Onze medewerkers volgen zorgvuldig de veiligheidsmaatregelen voorgeschreven door het RIVM. Uw veiligheid en die van uw medewerkers en gasten zijn bij ons te allen tijde prioriteit.

Neem contact op met Ozon bij schoonmaak bedrijven

Neem contact met ons op en bescherm uzelf en uw geliefden. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen bij schoonmaak voor bedrijven. 
Contact opnemen

Vriendelijk voor mens & milieu

Een duurzame manier van virus bestijding.

Veilig, legaal &
discreet

Zonder directe zichtbaarheid van onze diensten.

Snelle service & landelijke dekking

Altijd een specialist in de buurt.

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram