Dé specialist in coronaschoonmaak
Mens & mileuvriendelijk
Snelle response tijd
Robbie
Robbie
2021-01-19
Mijn huis moest per direct worden gedesinfecteerd worden. s'Avonds gebeld en de volgende dag kwamen ze al langs. Professionele en snelle service!
Lees verder
Houssain Maada
Houssain Maada
2021-01-19
Huis helemaal gedesinfecteerd middels hun ULV verneveling techniek. Erg tevreden over de dienstverlening!
Lees verder
Annabelle van der Gevel
Annabelle van der Gevel
2021-01-19
Simon Amsterdam
Simon Amsterdam
2021-01-19
grondige reiniging

Grondige reiniging van uw pand

Heeft uw pand een grondige reiniging nodig? Onze enthousiaste en gecertificeerde medewerkers nemen voor u de schoonmaakklus uit handen. Een dieptereiniging als aanvulling op dagelijks onderhoud is noodzakelijk. Met name als het gaat om plekken waar optimale hygiëne van belang is. Professionele keukens en sanitaire ruimtes vragen om periodieke dieptereiniging. Hier kan grondige reiniging door Ozon Cleaning Services schoonmaakspecialisten uitkomst bieden. 

Stof, vet en vuil nestelen zich namelijk ook in en achter apparatuur en sanitair. Iets wat u wilt voorkomen door tijdig grondige reiniging! Onze gepassioneerde schoonmaakspecialisten staan niet alleen voor u klaar bij de dagelijkse schoonmaak, maar ook bij klussen die vragen om grondige reiniging.
Overal in het land een specialist in de buurt
Veilige, effectieve en betrouwbare desinfectie
Bescherming tegen schimmels, bacteriën en virussen zoals corona
Geen werkachterstand: u kunt gelijk na de behandeling weer aan de slag.
Offerte aanvragen

Het coronavirus bestrijden met de grondige reiniging van Ozon 

Een virus als het coronavirus is een virus dat niet alleen door mensen zelf wordt overgedragen. Deurklinken en andere contactpunten zorgen voor een groot besmettingsgevaar. Een virus kan wel tot 72 uur overleven op deze contactpunten. De beste manier om u en uw klanten tot 99,9% veiligheid te bieden, is door middel van onze effectieve desinfectiemethode bij grondige reiniging. Dagelijks of periodiek, wij voorzien onze klanten van de meest efficiënte schoonmaakservice als schoonmaakbedrijf in Amsterdam.

Professionele schoonmakers bij Ozon Cleaning Services

Bij Ozon Cleaning hebben we jarenlange ervaring met grondige reiniging van o.a. sanitair en keukens. Onze gecertificeerde schoonmaakspecialisten weten op een vakkundige en betrouwbare manier uw ruimtes grondig te reinigen. Wij verlenen onze diensten in Amsterdam en landelijk. Als u een schoonmaakbedrijf voor grondige reiniging zoekt, is er dus maar één adres: Ozon Cleaning Services!

Over Ozon Cleaning Services

Met jarenlange ervaring neemt Ozon Cleaning Services de grondige reiniging voor u uit handen. Zo zijn uw ruimtes in Amsterdam en omgeving weer brandschoon! Volgens de gestelde veiligheidseisen van het RIVM desinfecteren wij grondig en zorgen we ervoor dat uw omgeving coronavrij is. Onze enthousiaste en gecertificeerde schoonmaakspecialisten nemen met liefde het ontsmetten, reinigen en schoonmaken voor u uit handen. 

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam voor grondige reiniging of heeft u een specifieke aanvraag? Wij helpen u graag! Grondige reiniging is een vak apart, waar wij veel verstand van hebben. Wanneer u een schoonmaakbedrijf in Amsterdam of landelijk zoekt, bent u bij Ozon Cleaning Services aan het juiste adres.

Hoe gaat een grondige reiniging in zijn werk?

Tijdens een grondige reiniging maken wij moeilijk bereikbare plaatsen extra goed schoon.
Veilig en secuur halen we onderdelen los en verplaatsen we apparatuur waar nodig is. Schoonmaken doen wij aan de hand van de Ozon methode: verneveling op basis van waterstofperoxide. Een methode die 99,9% van alle virussen, bacteriën en schimmels op een mens- en milieuvriendelijke wijze doodt. Deze garantie kan geen enkele andere methode bieden.

Kwetsbaar apparatuur maken wij handmatig schoon tijdens een grondige reiniging. Waar nodig desinfecteert Ozon Cleaning Services de nodige onderdelen, contactpunten en oppervlakken, zodat vet, vuil én stof geen kans krijgt zich te nestelen. Een dieptereiniging zorgt er niet alleen voor dat uw apparatuur en sanitair langer meegaat, ook zorgt het voor een gezonde en veilige (werk)omgeving voor u en anderen. De grondige reiniging voeren we bij Ozon Cleaning Services uit volgens de HACCP-richtlijnen. Zo verzekeren wij u van een uiterst schone werk- en leefruimte!

Neem contact op met Ozon voor grondige reiniging

Neem contact met ons op en wij nemen de schoonmaakklus voor u uit handen. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen.
Contact opnemen

Vriendelijk voor mens & milieu

Een duurzame manier van virus bestijding.

Veilig, legaal &
discreet

Zonder directe zichtbaarheid van onze diensten.

Snelle service & landelijke dekking

Altijd een specialist in de buurt.

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram