Dé specialist in coronaschoonmaak
Mens & mileuvriendelijk
Snelle response tijd
Robbie
Robbie
2021-01-19
Mijn huis moest per direct worden gedesinfecteerd worden. s'Avonds gebeld en de volgende dag kwamen ze al langs. Professionele en snelle service!
Lees verder
Houssain Maada
Houssain Maada
2021-01-19
Huis helemaal gedesinfecteerd middels hun ULV verneveling techniek. Erg tevreden over de dienstverlening!
Lees verder
Annabelle van der Gevel
Annabelle van der Gevel
2021-01-19
Simon Amsterdam
Simon Amsterdam
2021-01-19
Hogedruk reiniging

Hogedruk reiniging: voor een spetterende indruk

Een gevel is het visitekaartje van elk gebouw. Daarom hoeven we u vast niet uit te leggen dat het belangrijk is dat u een schone gevel hebt. Maar zelf uw gevel reinigen? Dat kan behoorlijk lastig zijn.

 Hogedruk reiniging van uw gevel vraagt dan ook om een specifieke aanpak door specialisten. Verschillende soorten vervuiling kunnen uw gevel ontsieren. Een aanslag van mos of klimop komt vaak voor maar ook graffiti kunnen een gevel ontsieren. Een spetterende indruk geven aan bezoekers van uw pand? Dan kunt u terecht bij Ozon Cleaning voor hogedruk reiniging.
Overal in het land een specialist in de buurt
Veilige, effectieve en betrouwbare desinfectie
Bescherming tegen schimmels, bacteriën en virussen zoals corona
Geen werkachterstand: u kunt gelijk na de behandeling weer aan de slag.
Offerte aanvragen

Hogedruk reiniging met Ozon

De beste manier om u en uw klanten tot 99,9% veiligheid te bieden, is door middel van onze effectieve desinfectiemethode bij hogedruk reiniging. Dagelijks of periodiek, wij voorzien onze klanten van de meest efficiënte schoonmaakservice.

Gevelbehandelplan met hogedruk reiniging

Of u nu op zoek bent naar een specialist om uw gevel te ontdoen van lichte vervuiling of zware vervuiling, Ozon Cleaning Services zorgt ervoor dat uw gevel er na onze behandeling weer op en top uitziet! Voorafgaand stellen wij samen met u een gevelbehandelplan op voor hogedruk reiniging. Zo weet u zeker dat het reinigen van uw gevel op de juiste wijze gebeurt. Uit ervaring weten wij dat er verschillende soorten gevelreiniging ingezet kunnen worden. Warmwater-, koudwater-, zandstraal-, of chemische reiniging zijn bijvoorbeeld verschillende reinigingsmethodes. 

Om de gevel ook in de toekomst te beschermen tegen verschillende vormen van vervuiling, zorgen wij voor bescherming van de gevel met speciale coating. Met periodieke hogedruk reiniging door Ozon Cleaning Services verlengt u de levensduur van uw gevel.

Over Ozon Cleaning Services

Met jarenlange ervaring neemt Ozon Cleaning Services hogedruk reiniging voor u uit handen. Volgens de gestelde veiligheidseisen van het RIVM desinfecteren wij grondig en zorgen we ervoor at uw omgeving coronavrij is. Onze enthousiaste en gecertificeerde schoonmaakspecialisten nemen met liefde het ontsmetten, reinigen en schoonmaken voor u uit handen. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam voor hogedruk reiniging? Wij helpen u graag.

Onze speciale methode bij hogedruk reiniging

Schoonmaken en hogedruk reiniging doen wij aan de hand van de Ozon methode: verneveling op basis van waterstofperoxide. Deze methode doodt 99,9% van alle virussen, bacteriën en schimmels op een mens- en milieuvriendelijke wijze. Een garantie die geen enkele andere methode kan bieden. Onze schoonmaakmiddelen hebben een krachtigere werking dan alcohol of bleekmiddel. Ook bij hogedruk reiniging gebruiken we een efficiënte methode. Onze medewerkers volgen zorgvuldig de veiligheidsmaatregelen voorgeschreven door het RIVM. Uw veiligheid en die van uw medewerkers en gasten zijn bij ons te allen tijde prioriteit.
Contact opnemen

Vriendelijk voor mens & milieu

Een duurzame manier van virus bestijding.

Veilig, legaal &
discreet

Zonder directe zichtbaarheid van onze diensten.

Snelle service & landelijke dekking

Altijd een specialist in de buurt.

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram