Dé specialist in coronaschoonmaak
Mens & mileuvriendelijk
Snelle response tijd
Robbie
Robbie
2021-01-19
Mijn huis moest per direct worden gedesinfecteerd worden. s'Avonds gebeld en de volgende dag kwamen ze al langs. Professionele en snelle service!
Lees verder
Houssain Maada
Houssain Maada
2021-01-19
Huis helemaal gedesinfecteerd middels hun ULV verneveling techniek. Erg tevreden over de dienstverlening!
Lees verder
Annabelle van der Gevel
Annabelle van der Gevel
2021-01-19
Simon Amsterdam
Simon Amsterdam
2021-01-19
Hotel schoonmaak

Hotel schoonmaak: een schoon ontvangst voor uw gasten

Wanneer u een hotel runt, wilt u dat uw gasten in een schone ruimte verblijven. Schone kamers zorgen voor een prettig verblijf bij hotelgasten. Zo biedt u gasten een prettig en comfortabel verblijf, waarbij ze van alle gemakken zijn voorzien. Bij Ozon Cleaning Services garanderen wij uw hotelgasten een uitstekende hotelbeleving. 

Zo zorgen de schoonmaakspecialisten van Ozon Cleaning niet alleen voor de netste hotelkamers, maar ook een perfecte service bij hotel schoonmaak. Zo staan wij voor gastvrijheid en professioneel contact met uw hotelgasten. Laat al uw gasten verwelkomen in een brandschoon hotel! Met een gerust hart kunt u de schoonmaak van uw hotel dus uitbesteden aan Ozon Cleaning Services.
Overal in het land een specialist in de buurt voor hotel schoonmaak
Veilige, effectieve en betrouwbare desinfectie
Bescherming tegen schimmels, bacteriën en virussen zoals corona
Geen werkachterstand: u kunt gelijk na de behandeling weer aan de slag.
Offerte aanvragen

Hotel schoonmaak met de Ozon methode

Een virus als het coronavirus is een virus dat niet alleen door mensen zelf wordt overgedragen. Deurklinken en andere contactpunten zoals liftknoppen zorgen voor een groot besmettingsgevaar. De beste manier om u en uw gasten tot 99,9% veiligheid te bieden, is door middel van onze schoonmaakmethode. Dagelijks of periodiek, wij voorzien onze klanten van de meest efficiënte schoonmaakservice.

Hotel schoonmaak: op uw wensen afgestemd

Ieder hotel is anders en heeft specifieke wensen voor de schoonmaak. Maar hoteleigenaren hechten altijd waarde aan een uiterst schoon hotel voor het verblijf van hun gasten. Ozon Cleaning Services ondersteunt deze service. Zo staat de tevredenheid en beleving van uw gasten centraal bij onze hotel schoonmaak. In overleg met u bespreken wij welke ruimtes prioriteit hebben en dagelijks grondig schoongemaakt moeten worden. 

Zo weten wij dat hotelkamers en de hotelentree intensief schoongemaakt moeten worden, en een meetingruimte weer een lagere prioriteit heeft. Deze ruimtes kunnen voorzien worden van een periodieke hotel schoonmaak. In overleg met u stellen wij een schoonmaakplan op maat op. Hierin bepalen we naar welk kwaliteitsniveau gestreefd wordt en de tijdstippen waarop onze schoonmaakdienst langskomt. Zo garanderen wij u een uitstekende hotel schoonmaak.

Ozon Cleaning Services: voor professioneel hotel schoonmaak

Door samen te werken met onze schoonmaakspecialisten, kunt u gerust zijn dat uw hotel brandschoon is! Binnen onze schoonmaakdiensten hebben wij specialisten in het team met de juiste expertise voor de hotelbranche. Onze schoonmakers weten van een professionele aanpak en hebben jarenlange ervaring. Zo zijn onze schoonmaakspecialisten betrouwbaar, nauwkeurig en beschikken ze over de meest efficiënte schoonmaakmethode, namelijk de Ozon methode. Zo onderhouden wij uw hotel waarbij wij mens en milieu zo min mogelijk belasten. Meer weten over wat Ozon Cleaning Services voor uw hotel kan betekenen? Neem contact op of vraag vrijblijvend de offerte aan.

Onze methode bij hotel schoonmaak

Hotel schoonmaak doen wij aan de hand van de Ozon methode: verneveling op basis van waterstofperoxide. Deze methode doodt 99,9% van alle virussen, bacteriën en schimmels op een mens- en milieuvriendelijke wijze. Een garantie die geen enkele andere methode kan bieden. Tijdens de hotel schoonmaak wordt een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur door middel van een sterke verneveling de ruimte in geblazen. Deze verneveling wordt krachtig door de ruimte geblazen zodat er zuurstofradicalen ontstaan, die een krachtigere werking hebben dan alcohol of bleekmiddel.

Ook aanraakpunten, zoals deurgrepen, (sport) dumbels, gymtoestellen, toiletten, tafels, stoelen en bestek etc. worden op deze manier behandeld. Kwetsbaar apparatuur, zoals computerschermen en toetsenborden, worden handmatig gereinigd. Onze medewerkers volgen zorgvuldig de veiligheidsmaatregelen voorgeschreven door het RIVM. Uw veiligheid en die van uw medewerkers en gasten zijn bij ons te allen tijde prioriteit bij hotel schoonmaak.

Neem contact op met Ozon Cleaning Services

Met jarenlange ervaring neemt Ozon Cleaning Services de hotel schoonmaak voor u uit handen. Zo zijn uw ruimtes in Amsterdam en landelijk weer spic en span! Volgens de gestelde veiligheidseisen van het RIVM desinfecteren wij grondig en zorgen we ervoor dat uw omgeving coronavrij is. 

Onze enthousiaste en gecertificeerde schoonmaakspecialisten nemen met liefde het ontsmetten, reinigen en schoonmaken voor u uit handen. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam voor enkele dagen in de week of heeft u een specifieke aanvraag? Wij helpen u graag bij hotel schoonmaak. Schoonmaken en desinfecteren is een vak apart. Daarom hebben we er óns vak van gemaakt! Wanneer u een schoonmaakbedrijf in Amsterdam of landelijk zoekt, bent u bij Ozon Cleaning Services aan het juiste adres.

Neem contact met ons op en bescherm uzelf en uw gasten. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen bij hotel schoonmaak.
Contact opnemen

Vriendelijk voor mens & milieu

Een duurzame manier van virus bestijding.

Veilig, legaal &
discreet

Zonder directe zichtbaarheid van onze diensten.

Snelle service & landelijke dekking

Altijd een specialist in de buurt.

Desinfectie bij hotel schoonmaak

Wanneer u eigenaar bent van een hotel, voelt u zich waarschijnlijk verantwoordelijk voor het welzijn van uw gasten én medewerkers. Voorkom besmettingen van het coronavirus en laat uw hotel desinfecteren op professionele wijze. Onze specialisten desinfecteren uw hotel grondig en zorgen voor een coronavrije omgeving. 

Reiniging van uw hotel

Het is op dit moment extra belangrijk om uw hotel goed te laten reinigen. Ozon Cleaning zorgt ervoor dat uw hotel brandschoon en coronaproof is.

Ontsmetting van uw hotel

De wereldwijde pandemie die is veroorzaakt door het coronavirus heeft gevolgen voor iedereen. Ook voor uw hotel. Uw personeel en gasten moeten veilig kunnen werken en verblijven. Laat uw hotel ontsmetten door de specialisten van Ozon Cleaning.
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram