Dé specialist in coronaschoonmaak
Mens & mileuvriendelijk
Snelle response tijd
Robbie
Robbie
2021-01-19
Mijn huis moest per direct worden gedesinfecteerd worden. s'Avonds gebeld en de volgende dag kwamen ze al langs. Professionele en snelle service!
Lees verder
Houssain Maada
Houssain Maada
2021-01-19
Huis helemaal gedesinfecteerd middels hun ULV verneveling techniek. Erg tevreden over de dienstverlening!
Lees verder
Annabelle van der Gevel
Annabelle van der Gevel
2021-01-19
Simon Amsterdam
Simon Amsterdam
2021-01-19
Kantoren schoonmaken

Kantoren schoonmaken

Ozon Cleaning Services is dé partner bij kantoren schoonmaken.
Kantoren schoonmaken is prioriteit nummer één binnen elk kantoorpand in de strijd tegen het coronavirus. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf voor uw kantoor? Wij zijn uw partner. Minimaliseer de kans op coronabesmettingen en laat uw kantoor desinfecteren door Ozon Cleaning Services. 

Sinds de uitbraak van het coronavirus hebben onze specialisten expertise en kennis opgebouwd. Nu zijn ze in staat alle ruimtes op grondige wijze te desinfecteren en de kans op besmettingen te verkleinen. Ons anti-corona team zorgt voor een kantoor dat schoon en coronavrij is. Wanneer u kiest voor Ozon Cleaning Services profiteert u altijd van de onderstaande voordelen bij kantoren schoonmaken:
Overal in het land een specialist in de buurt
Veilige, effectieve en betrouwbare desinfectie
Bescherming tegen schimmels, bacteriën en virussen zoals corona
Geen werkachterstand: u kunt gelijk na de behandeling weer aan de slag.
Offerte aanvragen

De Ozon methode bij kantoren schoonmaken

Het coronavirus wordt niet alleen door mensen overgedragen. Deurklinken en andere contactpunten zorgen voor een groot besmettingsgevaar. Een virus kan wel tot 72 uur overleven op deze contactpunten. Om zo veilig mogelijk te kunnen werken, adviseren we om door ons uw kantoren te laten schoonmaken. Zo kunt u altijd op een fijne manier uw werk voortzetten. 

Schoonmaak kantoren

Kantoren schoonmaken is ontzettend belangrijk en vaak een flinke klus. Een schoon en fris kantoor met grondig gereinigd sanitair bevordert de professionaliteit van uw kantoorpand. Ook bevordert het de veiligheid en productiviteit van de medewerkers, die in een schone ruimte beter presteren. Daarnaast is een schoon kantoor uw visitekaartje voor (mogelijke) klanten en leveranciers. Onze schoonmaakspecialisten hebben uitgebreide kennis en ervaring met kantoren schoonmaken. Zo zorgen we ervoor dat u en uw werknemers kunnen werken op een schone werkplek!

Een frisse indruk bij kantoren schoonmaken

Een niet schone werkomgeving verlaagt niet alleen de tevredenheid, veiligheid en productiviteit van u en uw werknemers, ook verhoogt het de kans op ziekteverzuim en een slechte indruk voor zakelijke bezoeken. Dat wilt u natuurlijk vermijden! Een frisse kantoorruimte heeft een positieve indicatie van de kwaliteit van uw diensten en producten en verbetert uw bedrijfsimago. De uitstraling van uw bedrijf is tenslotte onderdeel van uw visitekaartje! Ozon Cleaning Services is gespecialiseerd in kantoren schoonmaken. Zo kunt u samen met u werknemers productief werken in een schone omgeving.

Kantoor schoonmaak Amsterdam

Zoekt u een schoonmaakbedrijf voor uw kantoorpand Amsterdam? Als professioneel schoonmaakbedrijf in Amsterdam ontzorgen wij u graag op het gebied van schoonmaak en gaan graag met u in gesprek. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of contact met ons opnemen.

Over Ozon Cleaning en kantoren schoonmaken

Met jarenlange ervaring neemt Ozon Cleaning Services de schoonmaakklus voor u uit handen. Zo zijn kantoren in Amsterdam en landelijk weer brandschoon! Volgens de gestelde veiligheidseisen van het RIVM desinfecteren wij grondig en zorgen dat uw omgeving coronavrij is. Onze enthousiaste en gecertificeerde schoonmaakspecialisten nemen met liefde het ontsmetten, reinigen en schoonmaken voor u uit handen. 

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam voor enkele dagen in de week of heeft u een specifieke aanvraag? Wij helpen u graag. Schoonmaken en desinfecteren is een vak apart. Laten wij er daarom óns vak van gemaakt hebben! Wanneer u een schoonmaakbedrijf in Amsterdam of landelijk zoekt, bent u bij Ozon Cleaning Services aan het juiste adres.

Kantoren schoonmaken met de Ozon methode

Kantoren schoonmaken doen wij aan de hand van de Ozon methode: verneveling op basis van waterstofperoxide. Deze methode doodt 99,9% van alle virussen, bacteriën en schimmels op een mens- en milieuvriendelijke wijze. Een garantie die geen enkele andere methode kan bieden. Tijdens de schoonmaak wordt een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur door middel van een sterke verneveling de ruimte in geblazen. 

Hierdoor ontstaan zuurstofradicalen die een krachtigere werking hebben dan alcohol of bleekmiddel. Ook aanraakpunten zoals deurgrepen, toiletten, tafels, stoelen en bestek etc. worden op deze manier behandeld. Kwetsbaar apparatuur, zoals computerschermen en toetsenborden, worden handmatig gereinigd. Onze medewerkers volgen zorgvuldig de veiligheidsmaatregelen voorgeschreven door het RIVM. Uw veiligheid en die van uw medewerkers en gasten zijn bij ons te allen tijde prioriteit. Kies daarom voor Ozon Cleaning voor kantoren schoonmaken!

Neem contact op met Ozon voor kantoren schoonmaken

Neem contact met ons op en bescherm uzelf en uw geliefden. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen.
Contact opnemen

Vriendelijk voor mens & milieu

Een duurzame manier van virus bestijding.

Veilig, legaal &
discreet

Zonder directe zichtbaarheid van onze diensten.

Snelle service & landelijke dekking

Altijd een specialist in de buurt.

Desinfectie

Wanneer u eigenaar bent van een kantoor, voelt u zich verantwoordelijk voor het welzijn van uw medewerkers. Voorkom besmettingen van het coronavirus en laat uw kantoor desinfecteren op professionele wijze. Onze specialisten desinfecteren kantoren grondig en zorgen voor een coronavrije omgeving. 

Reinigen

Het coronavirus houdt niet alleen het vrijetijdsleven in zijn greep, maar ook het kantoorleven. Het is in deze tijd extra belangrijk om uw kantoren te laten schoonmaken. Ozon Cleaning zorgt ervoor dat uw werkomgeving brandschoon en coronaproof is.

Ontsmetten

Het coronavirus heeft effect op iedereen. Uw personeel moet veilig kunnen werken en uw klanten moeten u kunnen bezoeken in een veilige omgeving. Laat uw kantoren schoonmaken door de specialisten van Ozon Cleaning.
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram