Dé specialist in coronaschoonmaak
Mens & mileuvriendelijk
Snelle response tijd
Robbie
Robbie
2021-01-19
Mijn huis moest per direct worden gedesinfecteerd worden. s'Avonds gebeld en de volgende dag kwamen ze al langs. Professionele en snelle service!
Lees verder
Houssain Maada
Houssain Maada
2021-01-19
Huis helemaal gedesinfecteerd middels hun ULV verneveling techniek. Erg tevreden over de dienstverlening!
Lees verder
Annabelle van der Gevel
Annabelle van der Gevel
2021-01-19
Simon Amsterdam
Simon Amsterdam
2021-01-19

We hebben jarenlange ervaring en 
verzorgen uw traject met uiterste zorg

bekijk onze services

Ozon cleaning services biedt een unieke desinfectiedienst

Ozon Cleaning heeft jarenlange ervaring en verzorgt uw schoonmaakklus volgens de gestelde veiligheidseisen van het RIVM. We desinfecteren uw omgeving en zorgen ervoor dat uw onderneming coronavrij is. We zijn inzetbaar voor schoonmaakwerkzaamheden door heel Nederland.

Onze specialisten kunnen worden ingezet om uw locatie te ontsmetten en te reinigen van bacteriën, schimmels en virussen, zoals het Coronavirus. Het coronavirus is een zeer besmettelijk virus dat de ziekte COVID-19 veroorzaakt. Onze desinfectiediensten omvatten het desinfecteren van apparatuur, auto’s, huizen, hotels, restaurants, rondvaartboten, contactpunten, oppervlaktes en vloeren.

We hebben jarenlange ervaring en verzorgen uw traject met uiterste zorg

Een virus als het coronavirus is een virus dat niet alleen door mensen zelf wordt overgedragen. Deurklinken en andere contactpunten zoals liftknoppen zorgen voor een groot besmettingsgevaar. Een virus kan wel tot 72 uur overleven op deze contactpunten. De enige manier om u en uw klanten tot 99,9999 % veiligheid te bieden is door middel van onze effectieve desinfectiemiddel.

Een virus- & bacterievrije werkomgeving

Onze medewerkers volgen zorgvuldig de veiligheidsmaatregelen welke zijn voorgeschreven volgens bijvoorbeeld het RIVM. Uw veiligheid en die van uw medewerkers en gasten zijn voor ons zeer belangrijk. Tijdens de schoonmaak wordt een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur door middel van een sterke verneveling de ruimte in geblazen. Deze verneveling wordt dermate krachtig door de ruimte geblazen dat er zuurstofradicalen ontstaan welke een krachtigere werking hebben dan alcohol of bleekmiddel. Ook aanraak punten zoals deurgrepen, (sport) dumbels, gymtoestellen, toiletten, tafels, stoelen en bestek etc. worden op deze manier behandeld. Apparatuur, computerschermen en toetsenborden worden handmatig gereinigd.

Onze desinfectiedienst is onder andere geschikt voor horecabedrijven, kantoren, sportscholen, leefgemeenschappen, voedingsmiddelenproducenten, sportlocaties, auto’s en rondvaartboten. We komen op locatie om de desinfectie uit te voeren. Hiermee beschermt u uw medewerkers en klanten tegen bacteriële en virale infecties en biedt u een veilige en gezonde werkomgeving.

Vriendelijk voor mens & Mileu

Een duurzame manier 
van virus bestijding.

Veilig, legaal &
discreet

Zonder directe zichtbaarheid van onze diensten.

Snelle service & Landelijke dekking

Altijd een specialist in de buurt.
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram