Dé specialist in coronaschoonmaak
Mens & mileuvriendelijk
Snelle response tijd
Robbie
Robbie
2021-01-19
Mijn huis moest per direct worden gedesinfecteerd worden. s'Avonds gebeld en de volgende dag kwamen ze al langs. Professionele en snelle service!
Lees verder
Houssain Maada
Houssain Maada
2021-01-19
Huis helemaal gedesinfecteerd middels hun ULV verneveling techniek. Erg tevreden over de dienstverlening!
Lees verder
Annabelle van der Gevel
Annabelle van der Gevel
2021-01-19
Simon Amsterdam
Simon Amsterdam
2021-01-19
vloer reiniging

Vloer reiniging: noodzakelijker dan u denkt

Bent u op zoek naar vloer reiniging voor uw woon- of bedrijfsruimte? Dan bent u bij Ozon Cleaning Services aan het juiste adres. We lopen er elke dag over heen en gebruiken ze intensief: onze vloeren. Daarmee krijgen de vloeren in uw ruimte of woning een hoop te verduren. 

Van sportschoenen, hakken tot zelfs wielen: dingen die leiden tot vuil en vocht op uw vloer. Of het nu gaat om uw eigen woonruimte of een bedrijfspand, een schone basis begint bij een schone vloer. Met een specialistische schoonmaakmethode voor vloer reiniging biedt Ozon Cleaning Services u het juiste onderhoud.
Overal in het land een specialist in de buurt voor vloer reiniging
Veilige, effectieve en betrouwbare desinfectie
Bescherming tegen schimmels, bacteriën en virussen zoals corona
Geen werkachterstand: u kunt gelijk na de behandeling weer aan de slag.
Offerte aanvragen

Vloer reiniging met de Ozon methode

De beste manier om u en uw klanten tot 99,9% veiligheid te bieden, is door middel van onze effectieve desinfectiemethode bij vloer reiniging. Dagelijks of periodiek, wij voorzien onze klanten van de meest efficiënte schoonmaakservice.

Vloer reiniging = duurzaam onderhoud

Een mooie vloer is een flinke investering. Om de levensduur van uw vloer te verlengen, wilt u uw vloer natuurlijk goed onderhouden. Dit doet u met periodieke vloer reiniging. Schoonmaakbedrijf Ozon Cleaning Services weet uit ervaring dat eenmaal per jaar een grondige vloer reiniging slijtage kan voorkomen. Of u nu beschikt over een houten vloer, natuursteen vloer, laminaatvloer of pvc-vloer: elk type vereist een andere aanpak van vloer reiniging. Met onze expertise weten wij het materiaal juist te behandelen en grondig te reinigen. 

Zo maken wij gebruik van geschikte materialen en schoonmaakmiddelen voor uw vloertype. Voorkomen dat u binnen mum van tijd uw vloer moet vervangen? Onze gepassioneerde schoonmaakspecialisten ontzorgen u graag. Zo bent u verzekerd van duurzaam vloeronderhoud met Ozon Cleaning Services!

Vloer reiniging met de Ozon methode

Schoonmaken en vloer reiniging doen wij aan de hand van de Ozon methode: verneveling op basis van waterstofperoxide. Deze methode doodt 99,9% van alle virussen, bacteriën en schimmels op een mens- en milieuvriendelijke wijze. Een garantie die geen enkele andere methode kan bieden. Onze schoonmaakmiddelen hebben een krachtigere werking dan alcohol of bleekmiddel. Ook bij vloer reiniging gebruiken we een efficiënte methode. Onze medewerkers volgen zorgvuldig de veiligheidsmaatregelen voorgeschreven door het RIVM. Uw veiligheid en die van uw medewerkers en gasten zijn bij ons te allen tijde prioriteit. Wij zijn namelijk vriendelijk voor mens én milieu!

Over Ozon Clean Services

Door jarenlange ervaring neemt Ozon Cleaning Services de schoonmaakklus, zoals vloer reiniging, voor u uit handen. Zo zijn vloeren in Amsterdam en omgeving weer schoon! Volgens de gestelde veiligheidseisen van het RIVM desinfecteren wij grondig en zorgen we ervoor dat uw omgeving coronavrij is. 

Onze enthousiaste en gecertificeerde schoonmaakspecialisten nemen met liefde het ontsmetten, reinigen en schoonmaken voor u uit handen. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam voor enkele dagen in de week of heeft u een specifieke aanvraag? Wij helpen u graag. Schoonmaken, desinfecteren en vloer reiniging is een vak apart. Daarom hebben wij er óns vak van gemaakt! Wanneer u een schoonmaakbedrijf in Amsterdam of landelijk zoekt, bent u bij Ozon Cleaning Services aan het juiste adres.

Neem contact op met Ozon voor vloer reiniging

Neem contact met ons op en bescherm uzelf en uw geliefden. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen bij vloer reiniging.
Contact opnemen

Vriendelijk voor mens & milieu

Een duurzame manier van virus bestijding.

Veilig, legaal &
discreet

Zonder directe zichtbaarheid van onze diensten.

Snelle service & landelijke dekking

Altijd een specialist in de buurt.

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram