Dé specialist in coronaschoonmaak
Mens & mileuvriendelijk
Snelle response tijd
Robbie
Robbie
2021-01-19
Mijn huis moest per direct worden gedesinfecteerd worden. s'Avonds gebeld en de volgende dag kwamen ze al langs. Professionele en snelle service!
Lees verder
Houssain Maada
Houssain Maada
2021-01-19
Huis helemaal gedesinfecteerd middels hun ULV verneveling techniek. Erg tevreden over de dienstverlening!
Lees verder
Annabelle van der Gevel
Annabelle van der Gevel
2021-01-19
Simon Amsterdam
Simon Amsterdam
2021-01-19
huis schoonmaken

Huis schoonmaken

Bent u op zoek naar een partner voor huis schoonmaken? Ozon Cleaning Services is er voor het periodiek schoonmaken van uw woning. Of u nu woont in een zelfstandige woning, huurhuis, koophuis, appartementencomplex of flatgebouw, bij Ozon Cleaning Services bent u aan het juiste adres. 

Door onze jarenlange ervaring hebben wij de juiste aanpak bij de schoonmaak en het onderhoud van uw woning en leefruimte. Bij het huis schoonmaken hanteren wij een schoonmaakprogramma op maat. Met de juiste expertise in huis maken wij van uw huis weer een schoon thuis. Wij helpen u graag bij het ontzorgen van uw huis schoonmaken.
Overal in het land een specialist in de buurt voor huis schoonmaken
Veilige, effectieve en betrouwbare desinfectie
Bescherming tegen schimmels, bacteriën en virussen zoals corona
Geen werkachterstand: u kunt gelijk na de behandeling weer aan de slag.
Offerte aanvragen

Uw huis schoonmaken met de Ozon methode

De beste manier om u en uw gezin tot 99,9% veiligheid te bieden, is door middel van onze effectieve desinfectiemethode. Dagelijks of periodiek, wij voorzien onze klanten van de meest efficiënte schoonmaakservice als schoonmaakbedrijf in Amsterdam.

Je huis laten reinigen

Bij Ozon Cleaning Services kunt u ervan uitgaan dat u te allen tijde een specialist over de vloer krijgt. Geen klus is voor ons onmogelijk. Een tapijt grondig reinigen of schoonmaakwerk op enkele meters hoogte? Wij nemen uw schoonmaakwerk uit handen. Niet alleen reinigen we uw woning grondig, ook attenderen wij u op aandachtspunten in gezamenlijke leefruimtes in appartementencomplexen en flatgebouwen. Zo voorkomen wij dat bij uw woning of pand achterstallig onderhoud plaatsvindt. Wij zijn expert in huis schoonmaken!

Huis schoonmaken met de Ozon methode

Een huis schoonmaken doen wij aan de hand van de Ozon methode: verneveling op basis van waterstofperoxide. Deze methode doodt 99,9% van alle virussen, bacteriën en schimmels op een mens- en milieuvriendelijke wijze. Een garantie die geen enkele andere methode kan bieden. Tijdens het huis schoonmaken wordt een desinfectiemiddel op basis van waterstofperoxide en melkzuur door middel van een sterke verneveling de ruimte in geblazen.


Hierdoor ontstaan zuurstofradicalen die een krachtigere werking hebben dan alcohol of bleekmiddel. Ook aanraakpunten zoals deurgrepen, toiletten, tafels, stoelen en bestek etc. worden op deze manier behandeld. Kwetsbaar apparatuur, zoals computerschermen en toetsenborden, worden handmatig gereinigd. Onze medewerkers volgen zorgvuldig de veiligheidsmaatregelen voorgeschreven door het RIVM. Uw veiligheid is bij ons te allen tijde prioriteit.

Over Ozonclean en uw huis schoonmaken

Met jarenlange ervaring neemt Ozon Cleaning Services de schoonmaakklus voor u uit handen. Zo zijn woonruimtes in Amsterdam en landelijk weer spic en span! Volgens de gestelde veiligheidseisen van het RIVM desinfecteren wij grondig en zorgen dat uw omgeving coronavrij is.

Onze enthousiaste en gecertificeerde schoonmaakspecialisten nemen met liefde het ontsmetten, reinigen en schoonmaken voor u uit handen. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam om uw huis te schoonmaken of heeft u een specifieke aanvraag? Wij helpen u graag. Schoonmaken en desinfecteren is een vak apart. En laten wij er daarom óns vak van gemaakt hebben! Wanneer u een schoonmaakbedrijf in Amsterdam of landelijk zoekt, bent u bij Ozon Cleaning aan het juiste adres.

Neem contact op met Ozon bij huis schoonmaken

Neem contact met ons op en bescherm uzelf en uw geliefden. Wij kunnen uw huis voor u laten schoonmaken, ontsmetten én reinigen. Het is ook mogelijk om een offerte aan te vragen.
Contact opnemen

Vriendelijk voor mens & milieu

Een duurzame manier van virus bestijding.

Veilig, legaal &
discreet

Zonder directe zichtbaarheid van onze diensten.

Snelle service & landelijke dekking

Altijd een specialist in de buurt.

Desinfectie van uw huis

Voorkom besmettingen van het coronavirus en laat uw huis schoonmaken en desinfecteren op professionele wijze. Onze specialisten desinfecteren uw ruimte grondig en zorgen voor een coronavrije omgeving. 

Reiniging van uw huis

Het is in deze tijd extra belangrijk om uw kantoor of huis goed te laten reinigen. Ozon Cleaning zorgt ervoor dat uw woning brandschoon en coronaproof is.

Ontsmetting van uw huis

De wereldwijde pandemie die is veroorzaakt door het coronavirus heeft gevolgen voor iedereen. U en uw gezin moet veilig kunnen leven in huis. Laat daarom uw woning ontsmetten door de specialisten van Ozon Cleaning.
envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram